Matematik
Kort opg.
27. april 2006 af
The-cracker (Slettet)
En funktion f er bestemt ved
f(x)=den trejde rod af x, x>0.
Beregn f´(1) og f´(8)
Grafen for f har en tangent i hver af punkterne A(1,1) og
f(x)=den trejde rod af x, x>0.
Beregn f´(1) og f´(8)
Grafen for f har en tangent i hver af punkterne A(1,1) og
Svar #1
27. april 2006 af The-cracker (Slettet)
En funktion f er bestemt ved
f(x)=den trejde rod af x, x>0.
Beregn f´(1) og f´(8)
Grafen for f har en tangent i hver af punkterne A(1,1) og B (8,2)
Beregn et grad tal for den spidse vinkel mellem disse to tangenter.
Nogen som kan hjælpe?
f(x)=den trejde rod af x, x>0.
Beregn f´(1) og f´(8)
Grafen for f har en tangent i hver af punkterne A(1,1) og B (8,2)
Beregn et grad tal for den spidse vinkel mellem disse to tangenter.
Nogen som kan hjælpe?
Svar #2
27. april 2006 af eightx2 (Slettet)
#0.
Differentier x^(1/3) (hvilket er den 3. rod af x), og sæt 1 hhv. 8 ind.
Hvis du skal beregne et gradtal, er det nok at finde de to tangenters hældninger.
Differentier x^(1/3) (hvilket er den 3. rod af x), og sæt 1 hhv. 8 ind.
Hvis du skal beregne et gradtal, er det nok at finde de to tangenters hældninger.
Skriv et svar til: Kort opg.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
