Matematik
diagram og procent
29. april 2006 af
Sannaen (Slettet)
Jeg har denne opgave hvor en kasse med 11 * 18 tern er vist.
Og så har jeg følgende oplysninger
N = 66 %
K = 24 %
P = 10 %
Opgaver lyder så således: -Tegn et diagram, der viser fordelingen.
Men.. Er der nogle regler for, hvilket det skal være?
Eller skal "Kassen" bare deles op i de tre forskellige procenter ? (hvis.. Hvordan gør jeg så dette.) ?
Svar hurtigst muligt. På forhånd tak (:
Og så har jeg følgende oplysninger
N = 66 %
K = 24 %
P = 10 %
Opgaver lyder så således: -Tegn et diagram, der viser fordelingen.
Men.. Er der nogle regler for, hvilket det skal være?
Eller skal "Kassen" bare deles op i de tre forskellige procenter ? (hvis.. Hvordan gør jeg så dette.) ?
Svar hurtigst muligt. På forhånd tak (:
Svar #1
29. april 2006 af Madsst (Slettet)
11*18 = 198.
Hvis du skal tegne fordelingen må du så for N skulle finde 66 % af 198 etc. og indtegne.
Hvis du skal tegne fordelingen må du så for N skulle finde 66 % af 198 etc. og indtegne.
Svar #3
29. april 2006 af dnadan (Slettet)
Du har en kasse med 198 tern, og dermed regner du ud hvor mange tern 66% svarer til dvs:
0,66*198
0,24*198
0,10*198
Og dermed ved du hvor mange tern du skal tegne, i henholdsvis N, K og P
0,66*198
0,24*198
0,10*198
Og dermed ved du hvor mange tern du skal tegne, i henholdsvis N, K og P
Skriv et svar til: diagram og procent
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
