Matematik

Moms ...

07. maj 2006 af 0omiao0 (Slettet)
hvordan regner man moms ud ?
eksempelvis...
400 kr. uden moms ?
Jeg ved at moms er 25%
så 400 kr.+ moms = 125%

så kan jeg ikk' mere . nogen der vil hjælpe ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. maj 2006 af CHristina Jensen (Slettet)

Hvad er dit spørgsmål?
Hvordan man regner prisen med moms ud?

Svar #2
07. maj 2006 af 0omiao0 (Slettet)

jaa...

Brugbart svar (0)

Svar #3
07. maj 2006 af CHristina Jensen (Slettet)

Så siger du bare:
400/100=4
4*25=100
400+100=500

Nu har du prisen med moms.

Brugbart svar (0)

Svar #4
07. maj 2006 af Wutz (Slettet)

Du finder 25 % af 400,
og til sidst siger du:
400 + det du fandt ud af. :)

Svar #5
07. maj 2006 af 0omiao0 (Slettet)

okeeh :)
Tak for det :D

Brugbart svar (0)

Svar #6
07. maj 2006 af Wutz (Slettet)

Ja det som #3 også siger :)

Brugbart svar (0)

Svar #7
07. maj 2006 af CHristina Jensen (Slettet)

Så lidt da. :)

Brugbart svar (0)

Svar #8
16. marts 2011 af Mangup (Slettet)

det er forkert.

Hvis du vil finde prisen med moms skal du bruge følgende formel

Pris inklusiv moms= (pris ekslusiv moms) * 1,25

Pris ekslusiv moms= (pris inklusiv moms)/1,25


Brugbart svar (0)

Svar #9
16. marts 2011 af Andersen11 (Slettet)

#8

Fremgangsmåderne skitseret ovenfor er for så vidt rigtige. Men det er næsten 5 år siden, at diskussionen var aktiv.


Brugbart svar (1)

Svar #10
16. marts 2011 af Mangup (Slettet)

jeg kan ikke se årstallene, min pc har det ikke så godt for tiden hehe, men ja anyway, håber nogle andre ville kunne bruge det i fremtiden


Skriv et svar til: Moms ...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.