Matematik
Forskrift!
08. maj 2006 af
simon2730 (Slettet)
Jeg har et problem med at skulle lave en forskrift håber nogle kan hjælpe mig!!!
T = 2π * √ (l/9,81)
Og i min opg. er T sat til 1 og får af vide at jeg skal bestemme l,
og derefter lave en forskrift for l som funktion af T
Please help!!
T = 2π * √ (l/9,81)
Og i min opg. er T sat til 1 og får af vide at jeg skal bestemme l,
og derefter lave en forskrift for l som funktion af T
Please help!!
Svar #2
08. maj 2006 af ibibib (Slettet)
T = 2pi·sqrt(L)/9,81
T = 1 =>
1 = 2pi·sqrt(L)/9,81 <=>
9,81/(2pi) = sqrt(L) <=>
(9,81/(2pi))^2 = L
T = 1 =>
1 = 2pi·sqrt(L)/9,81 <=>
9,81/(2pi) = sqrt(L) <=>
(9,81/(2pi))^2 = L
Svar #3
08. maj 2006 af Guruen (Slettet)
Prøv a starte med a isolere L.. det er ikk så svært som du tror.. giv et bud..
Svar #4
08. maj 2006 af Guruen (Slettet)
Jepper.. Det er sådan man lærer folk a isolere helt på egen hånd.. klapsalver til pædagogikken..
Skriv et svar til: Forskrift!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
