Kemi

Ligevægt - opgave

26. april kl. 14:53 af SkolleNørd - Niveau: B-niveau
Hej
Er der nogle der kan hjælpe mig med at forklare/beregne hvordan man løser vedhæftede opgave.

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. april kl. 14:54 af Moderatoren

Huskede du ikke?

Beskriv så præcist som muligt hvad du har problemer med. Gør rede for hvad du ved, og hvad du ikke ved. På den måde undgår du, at lektiehjælperen bruger tid på at forklare ting, som du i forvejen er bekendt med. Dette illustrerer også, at du har tænkt over opgaven, hvilket ofte giver hurtigere og bedre svar.


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. maj kl. 17:11 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. maj kl. 17:51 af mathon

\small \small \begin{array}{lllllll} \textup{Ligev\ae gtsbr\o k:}\\&\frac{\left [NO_2 \right ]^2}{\left [ N_2O_4 \right ]}={K_c}^{20\degree C}\\\\& \frac{\left [NO_2 \right ]^2}{0.12\;\mathrm{M}}=0.0032\;\mathrm{M}\\\\& \left [NO_2 \right ]^2=\left (0.0032\;\mathrm{M} \right )\cdot \left (0.12\;\mathrm{M} \right )=0.000384\;\mathrm{M^2}\\\\& \left [NO_2 \right ]=\sqrt{0.000384\;\mathrm{M^2}}=0.020\;\mathrm{M} \end{}


Svar #4
04. maj kl. 17:17 af SkolleNørd

#3

\small \small \begin{array}{lllllll} \textup{Ligev\ae gtsbr\o k:}\\&\frac{\left [NO_2 \right ]^2}{\left [ N_2O_4 \right ]}={K_c}^{20\degree C}\\\\& \frac{\left [NO_2 \right ]^2}{0.12\;\mathrm{M}}=0.0032\;\mathrm{M}\\\\& \left [NO_2 \right ]^2=\left (0.0032\;\mathrm{M} \right )\cdot \left (0.12\;\mathrm{M} \right )=0.000384\;\mathrm{M^2}\\\\& \left [NO_2 \right ]=\sqrt{0.000384\;\mathrm{M^2}}=0.020\;\mathrm{M} \end{}

kan du evt. forklare med de teoretiske formler og teorimæssigt kort og kontant?

Tak på forhånd.


Svar #5
04. maj kl. 17:29 af SkolleNørd

#3

\small \small \begin{array}{lllllll} \textup{Ligev\ae gtsbr\o k:}\\&\frac{\left [NO_2 \right ]^2}{\left [ N_2O_4 \right ]}={K_c}^{20\degree C}\\\\& \frac{\left [NO_2 \right ]^2}{0.12\;\mathrm{M}}=0.0032\;\mathrm{M}\\\\& \left [NO_2 \right ]^2=\left (0.0032\;\mathrm{M} \right )\cdot \left (0.12\;\mathrm{M} \right )=0.000384\;\mathrm{M^2}\\\\& \left [NO_2 \right ]=\sqrt{0.000384\;\mathrm{M^2}}=0.020\;\mathrm{M} \end{}

Yderligere, hvader værdien 0,0032 M, hvor har du fundet den værdi også?


Brugbart svar (0)

Svar #6
05. maj kl. 09:01 af mathon

Se opgaveteksten i #2


Skriv et svar til: Ligevægt - opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.