Matematik

Karakter i matematik 1-årigt

16. maj 2006 af joks (Slettet)
Hej.

Jeg har lige et lille spørgsmål:
Jeg fik 6 til 2.g eksamen i matematik... og da denne karakter tæller 1/3 del, hvordan forholder det sig så, hvis jeg får 03 til 3.g eksamen i matematik?

03+03+6 = 12

12/3 = karakteren 4 ?

...
Får jeg 03 eller 5 i karakter beviset ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. maj 2006 af Hilano (Slettet)

Eksamen? Mener du ikke årsprøve?

Du skal vel ikke både til eksamen i matematik efter 2.g og 3.g?

Svar #2
16. maj 2006 af joks (Slettet)

Jooo :)

Jeg mener EKSAMEN i 2.g :)

Når man vælger 1-årigt A-niveau.. tæller ens B-niveau eksamenskarakter 1/3 del..

Brugbart svar (0)

Svar #3
16. maj 2006 af Jakobmp (Slettet)

Du får vel 4 så.

Lige når vi er ved emnet. Hvordan får man 13 i skriftlig matematik? Hvad skal man tilføje ekstra.

Brugbart svar (0)

Svar #4
16. maj 2006 af madsv (Slettet)

På dit eksamensbevis vil der både være dine årskarakterer og dine eksamenskarakterer. Hvis du f.eks. får 5 i årskarakter, og 03 i eksamens karakter, så vil der på dit eksamensbevis stå 5 ved skriftligt matematik (hvis det er den eksamen du hentyder til) under dine årskarakterer og 03 under dine eksamenskarakterer.

Brugbart svar (0)

Svar #5
17. maj 2006 af Dominik Hasek (Slettet)

#3:
Du skal tænke selvstændigt, og ikke ``bare'' bruge formlerne slavisk -- det gjorde jeg i hvert fald dengang jeg var til skriftlig eksamen i 3.g. Faktisk behøver man ikke at have _alle_ spørgsmål helt korrekt, så længe man viser fuld forståelse og selvstændighed.

Brugbart svar (0)

Svar #6
17. maj 2006 af GogO (Slettet)

#3
Jeg fik 13...
og som jeg fik af vide.. handler det ud over at lave opgaver rigtig selvfølgelig... at kræse for læseren.. lave flotte tegninger matematiske genveje... reducere max mulig med mere...

Brugbart svar (0)

Svar #7
17. maj 2006 af Jeppedyret (Slettet)

uhh... 13 :P

tror bare jeg håber på en 11'er dog!!

#0 det vil blive til et 5 tal!
da man runder af. og man som bekendt runder op, hvis der er lige langt til(jævnfør 0,5 bliver rundet af til 1).

jeg fik 11 i 2. G, så hvis jeg får 9 til eksamen i 3. G, vil der på mit eksamensbevis stå 10!

Brugbart svar (0)

Svar #8
17. maj 2006 af Jakobmp (Slettet)

5#, 6#

Okay, jeg ville virkelig gerne se sådan en opgave. Bare for at se hvordan den er bygget op..

Nu er jeg kun på 1-årigt højniveau, så nogle gange bliver jeg spurgt om ret banale ting som fx "find skalarproduktet".

Præcis hvor genvejene er, synes jeg er lidt svært at gennemskue.

Hvis man nu viser man kan løse en opgave på flere forskellige måder, giver det så også point eller bør man kun angive én?

Brugbart svar (0)

Svar #9
17. maj 2006 af GogO (Slettet)

#8
Du skal bare angive den smarteste :D
har også 1-årigt høj niveau...
DEr er masser opgaver hvor du kan lave genveje, det svære er jo bare at se dem :D
Lad mig give et eksempel:
ser du på opg 3037 kan du beregne arealet M på en fixer måde end den umiddelbart ligger op til...
Du kan via en grafforskydning kraftig forsimple udregningerne.
11 ville da også gøre mig tilfreds :D

Brugbart svar (0)

Svar #10
17. maj 2006 af Jakobmp (Slettet)

#8, Okay. forstår pointen.

Svar #11
17. maj 2006 af joks (Slettet)

I har stadig ikke forstået det !!

Helt basis:

2.g får jeg 6 til skr. eksamen "b-niveau"

3.g
Årskarakter 7 mundtlig - 7 skriftlig.

Systemet siger, at ens skr. eksamenskarakter i 2.g tæller 1/3 del af den endelige karakter.

Hvis jeg så får 03 til skriftlig EKSAMEN.. hvordan forholder det sig så?

fordi: 03+03+6 = 12 / 3 = 4 ?

I min eksamensrubrik vil der så stå 03 eller 5 ?

Svar #12
17. maj 2006 af joks (Slettet)

# 7
oKay godt nok :) så er jeg mere rolig..

Brugbart svar (0)

Svar #13
17. maj 2006 af GogO (Slettet)

prøv at søge på gamle indlæg.. har været en del om det

Brugbart svar (0)

Svar #14
17. maj 2006 af madsv (Slettet)

# 7

Det forstår jeg ikke lige. Det kan selvfølgelig godt være, at reglerne er blevet lavet om, men på mit eksamensbevus er det sat op sådan, at der er i den kolonne står fagets navn og niveau, i anden kolonne står vægten, i tredje kolonne står årskarakteren og i den fjerde står eksamenskarateren, hvis der er en sådan, ellers så står årskarakteren der.

Brugbart svar (0)

Svar #15
17. maj 2006 af Jeppedyret (Slettet)

#11 tror det er dig, der ikke forstår hva' vi skriver til dig!
du får 5, hvis du fik 6 i 2.G til eksamen og får 03 til eksamen i 3. G!
dine årskarakterer er ligegyldige i denne sammenhæng!

#14
reglerne nu om dage er sådan, at din karakter i 2. G tæller 1/3 og den i 3. G 2/3 - så finder man gennemsnittet af de to, runder af. Og det kommer så til at gælde for din matematik skriftlige eksamens karakter...
ved ikke, om de andre står på beviset eller hvad! men det er den der gælder!

Brugbart svar (0)

Svar #16
17. maj 2006 af Jeppedyret (Slettet)

gennemsnittet er måske ikk det rigtige ord - men I ved hva jeg mener!?

Svar #17
17. maj 2006 af joks (Slettet)

Hvilken karakter for man, hvis man ender på 12?

11+13+13 = 37 / 3 = 12,334 ?

får man så 13 eller 11 ? :)

Brugbart svar (0)

Svar #18
17. maj 2006 af Deschain (Slettet)

#17
så får du vistnok 11 da 13 er en undtagelseskarakter og derfor ikke kan gives ved oprunding.

Brugbart svar (0)

Svar #19
17. maj 2006 af ZoX (Slettet)

gælder det også for den nye reform..
altså at prøven i 2.g tæller 1/3 og den i 3.g tæller for 2/3 ?

Brugbart svar (0)

Svar #20
17. maj 2006 af xyz (Slettet)

karaktererne bliver ikke rundet ned på 03, eller rundet op på 13.

Forrige 1 2 Næste

Der er 21 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.