Matematik
To funktioner f og g...
17. maj 2006 af
Anneb690 (Slettet)
Opgaven lyder...
To funktioner f og g er bestemt ved
f(x)=x^n-1 og g(x)=x^n
-hvor n er et naturligt tal
Graferne for f og g afgrænser i første kvadrant en punktmængde M, som har et areal.
Gør rede for, at arealet af M er lig med
1/(n*(n+1))
Jeg ved:
Grænserne må være 0 og 1 og
Sx^(n-1)-x^n = int[(1/(n-1))x^n - (1/n)x^n+1]
Er det rigtigt ind til videre???
To funktioner f og g er bestemt ved
f(x)=x^n-1 og g(x)=x^n
-hvor n er et naturligt tal
Graferne for f og g afgrænser i første kvadrant en punktmængde M, som har et areal.
Gør rede for, at arealet af M er lig med
1/(n*(n+1))
Jeg ved:
Grænserne må være 0 og 1 og
Sx^(n-1)-x^n = int[(1/(n-1))x^n - (1/n)x^n+1]
Er det rigtigt ind til videre???
Skriv et svar til: To funktioner f og g...
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
