Matematik

eksamen b-niveau..

19. maj 2006 af DU (Slettet)
hey er der nogen der læggeer med nogle resultater til samligning fra eksamen idag 2årig-b niveau.. er bare lidt nervørs..

Svar #1
19. maj 2006 af DU (Slettet)

er det kun mig der har værte op??

Brugbart svar (0)

Svar #2
19. maj 2006 af blakdor (Slettet)

Hej, jeg kan ikke huske dem alle, men her er dem jeg kan huske:

Opgave 1
a) x
b) 1
d) 4,8
e)9/10 og 10
f) 2x+1

Brugbart svar (0)

Svar #3
19. maj 2006 af Juliebr (Slettet)

Hei jeg var også oppe i dag... Synes ike det var overdrevet svært. Måske lidt den uden hjælpemidler:0(

Brugbart svar (0)

Svar #4
19. maj 2006 af blakdor (Slettet)

ikke overdrevet, men jo det var lidt svært, især opgave 5d

Brugbart svar (0)

Svar #5
19. maj 2006 af Nithelizius (Slettet)

hmm.. 5d:

man havde lige fundet middelværdien til 7,5

spredning finder man ved hjælp af formelsamling eller bog.. er i øvrigt 2,2 eller sådan noget

så er det X-7,5 X
så det gælder for x tilhører [0;9]

dvs. P(<_9)=0,8... eller sådan noget.

Brugbart svar (0)

Svar #6
19. maj 2006 af allan_sim

Jeg lægger kortfattede resultater op til både standardforsøg og normalt sæt. Det bliver imidlertid først i morgen, da ølfestivalen venter lige om hjørnet. Så enten må I have tålmodighed, eller også må I stole på hinandens resultater :-)

Brugbart svar (0)

Svar #7
19. maj 2006 af baaaay (Slettet)

#5

Jeg tror ikke, du har ret, da der stod |X-7,5|<2,2 ... jeg fik P(6 <= X <= 9)

Brugbart svar (0)

Svar #8
19. maj 2006 af Jorvik (Slettet)

Jeg håber ikke, at I alle taler om det samme opgavesæt, jeg har regnet :D

Nogen der i opgave 5 fandt punktet Q, der lå på parablen og dannede en trekant med arealet 3???
Jeg vil mene, at den opgave er umulig, men det er nok bare mig (som altid)...

Brugbart svar (0)

Svar #9
19. maj 2006 af baaaay (Slettet)

#8

Hvis du har været oppe i skr. eksamen i B-niveau i dag, vil jeg ikke håbe for dig, at din opgave 5 omhandlede noget med parabler og et punkt Q :P

Brugbart svar (0)

Svar #10
19. maj 2006 af ChrisB (Slettet)

Min omhandlede også noget om Q. der er forskel på om det er standard-forsøg og normalsæt

Brugbart svar (0)

Svar #11
19. maj 2006 af ChrisB (Slettet)

Min omhandlede også noget om Q. der er forskel på om det er standard-forsøg eller normalsæt

Brugbart svar (0)

Svar #12
19. maj 2006 af baaaay (Slettet)

Nå nå, det skal jeg så ikke kunne sige. Men det "normale" sæt, som kan findes på uvm.dk omhandler binomialfordeling.

Brugbart svar (0)

Svar #13
19. maj 2006 af baaaay (Slettet)

... i opg. 5

Brugbart svar (0)

Svar #14
19. maj 2006 af McMaster (Slettet)

Havde også 5 om binomial - og den der d) var pænt svær. Fik det til 0,6 ca. Da jeg vendte ulighedstegnet under ophævelsen af det numeriske tegn. Nogen, som har noget lignende facit til den opg. !?

Brugbart svar (0)

Svar #15
19. maj 2006 af baaaay (Slettet)

#14 - jeg fik også lidt over 0,6 ...

Brugbart svar (0)

Svar #16
20. maj 2006 af allan_sim

Her kommer så kortfattede resultater for begge sæt (normalsættet og standardforsøget). Som sædvanlig tages forbehold for tåbelige regne- og trykfejl :-)

Opg. 1
a) x
b) f'(1)=1
c) Punkt-punkt-afstand benyttes. Man får 5, hvorfor punktet ligger på cirklen.
y=(3/4)x-(7/2)
d) |B'C'|=24/5
e - normal) P(X>0)=9/10 og a=10
e - forsøg) (x0,y0)=(2,3) og linjerne er ikke ortogonale, da produktet af hældningerne ikke er -1.
f) Produktreglen benyttes.
Tangentens ligning: y=2x+1

Opg. 2
a) |AM|=4,6 og T=5,97
b) |AB|=6,6 og v(BAC)=23,1

Opg. 3
a) a=0,9968 og b=16,17
b) h(100)=11,7
c) T_0,5=210,2
d) t=39,58

Opg. 4
a) x=0 v x=2 v x=3
b) f er voksende i ]-inf;0,785] og [2,55;inf[
f er aftagende i [0,785;2,55]
c) (x1,y1)=(1/3,40/27) og (x2,y2)=(3,0)

Opg. 5 (normalsættet)
a) P(X=5)=0,1030
b) P(X>5)=0,8065
c) X=7 er mest sandsynlig
d) P(|X-my|
Opg. 5 (forsøgssættet)
a) T=(-1,-1)
b) A=(-2,0) og B=(1,3)
c) T=3
d) Q=(0,0)

Opg. 6a
a) t=323,4
b) M=50,98
c) T=27,8

Opg. 6b
a) h=0,943
b) Find de parallelle sider hver for sig. Husk at gøre rede for definitionsmængden ved at konstatere, at x er positiv og at udtrykket under rodtegnet ikke må være negativt.
c) x=0,537
d) x=4/sqrt(5)=1,79 og h=2/sqrt(20)=0,45




Svar #17
20. maj 2006 af DU (Slettet)

tak for det allan :).. du har vel ikke link til et side hvor man kan se hvad piontet svare til i karktere.. ?

Brugbart svar (0)

Svar #18
20. maj 2006 af allan_sim

#17.
Nej, omregningsskalen for årets sæt bliver først fastlagt på censormødet den 13. juni.

Svar #19
20. maj 2006 af DU (Slettet)

ok tak for det.. Jeg tænkt på er du sikker på det??
mit bud er B)0,9095

b) P(X>5)=0,8065
c) X=7 er mest sandsynlig

Svar #20
20. maj 2006 af DU (Slettet)

hov og c) 7,5 da men siger n*p = 25*0,3

Forrige 1 2 3 Næste

Der er 41 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.