Matematik

en lidt svær matematik-opg... help please!

12. januar 2004 af SP anonym (Slettet)
jeg skal undersøge en funktion for definitionsmængde, nulpunkter, fortegn osv.
Men jeg har det lidt svært ved at løse opg. kan nogen please helpe mig?
funktionen hedder: f(x)=4e^x/4x^2+3

håber på help... tak
Jim

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. januar 2004 af starF (Slettet)

se på eksemplerne i lærebogen og gør det samme

Svar #2
12. januar 2004 af SP anonym (Slettet)

Kan det passe at dm(f)= R?
og nulpunkter må vel være: 4e^x=0<=>e^x=0<=>ln(e^x)=ln(0)<=>
l:Ø?
håber på help?

Svar #3
12. januar 2004 af SP anonym (Slettet)

Kan nogen evt. hjælpe?
Jim

Svar #4
12. januar 2004 af SP anonym (Slettet)

Please people... kan i ikke bekræfte om det er rigtigt, det jeg har lavet? c'mon, it will be most appreciated..

Svar #5
12. januar 2004 af SP anonym (Slettet)

Er der virkelig ingen der vil/kan hjælpe? please...
Jim

Svar #6
12. januar 2004 af SP anonym (Slettet)

hvis du kunne sætte nogle paranteser ville d være lidt lettere at læse opgaven...den kan jo læses på mange forskellige måder...!

Svar #7
12. januar 2004 af SP anonym (Slettet)

er det: f(x)=(4e^x)/(4x^(2)+3)????

Svar #8
12. januar 2004 af SP anonym (Slettet)

f(x)= (4e^x)/((4x^2)+3)
håber at det var bedre..

Svar #9
12. januar 2004 af SP anonym (Slettet)

jeg får nulpunkter til 1,5 og 0,5

Brugbart svar (0)

Svar #10
12. januar 2004 af starF (Slettet)

test

Svar #11
12. januar 2004 af SP anonym (Slettet)

Det tror jeg ikke... du skal jo sige:
4e^x=0...

Svar #12
12. januar 2004 af SP anonym (Slettet)

undskyld: jeg får vendepunkter til det

Svar #13
12. januar 2004 af SP anonym (Slettet)

det er rigtig nulpunkter du har fundet

Svar #14
12. januar 2004 af SP anonym (Slettet)

Der er ingen np right?

Svar #15
12. januar 2004 af SP anonym (Slettet)

rigtigt, skal du lave monotonilinie?

Svar #16
12. januar 2004 af SP anonym (Slettet)

yes, så enten er den positiv eller også er den negativ....

Svar #17
12. januar 2004 af SP anonym (Slettet)

ja funktionsværdien er positiv i hele forløbet (findes ved at indsætte en vilkårlig værdi for x, da dm(f)=R)

Svar #18
12. januar 2004 af SP anonym (Slettet)

men du skal i en monotonilinie også finde vendepunkter eller vandrette vendetangenter...ik? og finde ud af hvornår fkt. er stigende og faldende?

Svar #19
12. januar 2004 af SP anonym (Slettet)

Men jeg tænkte på differentiering af denne brøk? kan du evt. hjælpe mig med det, så kan jeg godt sætte lig nul, og finde de x-værdier, hvor tangentens stigningstal er o...

Svar #20
12. januar 2004 af SP anonym (Slettet)

vendepunkter eller vandrette vendetangenter... så langt er vi ikke nået... c",)

Forrige 1 2 Næste

Der er 27 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.