Fysik

Omregning mellem J, MeV. unit og kg

21. maj 2006 af Raphson (Slettet)
Hvis jeg har 1 pJ = 10^(-12) J, hvorledes omregner jeg dette til MeV?

Ligeledes, hvis jeg har 15 g = 0,015 kg, hvorledes omregner jeg så til unit?

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. maj 2006 af Ivan Baso (Slettet)

1.492*10^-10 = 9.31.5 Mev.


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. maj 2006 af Ivan Baso (Slettet)

desuden er 1 u = 1.660*10^-27 kg.

håber det var nok hjælp.

Svar #3
21. maj 2006 af Raphson (Slettet)

Er 1 pJ så lig (1/1,602E-19)*1E-12 = 0,6 MeV?

Og 0,015 kg lig (1/1,660E-27)*0,015 kg = 9,036E24 u?

Skriv et svar til: Omregning mellem J, MeV. unit og kg

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.