Fransk
Oversættelse af nyttige sætninger
28. maj 2006 af
Malisse (Slettet)
Er der ikke nogen der lige vil hjælpe mig med om de her oversættesler er rigtige?
"Er De sød at gentage det?" =
"répéteriez-vous s'il vous plaît cela?"
"Hvad mener du?" =
"Que Voulez-vous dir?" !?
På forhånd tak!
"Er De sød at gentage det?" =
"répéteriez-vous s'il vous plaît cela?"
"Hvad mener du?" =
"Que Voulez-vous dir?" !?
På forhånd tak!
Svar #1
28. maj 2006 af Karenmh (Slettet)
Jeg ville nok sige:
Est-ce que Vous pouvez repeter cela, s'il vous plait.
Qu'est-ce que Vous penzes par la eller noget i den retning.
Ellers siger du bare: Je ne comprend pas eller Vous Parlez un peu trop vide.
Est-ce que Vous pouvez repeter cela, s'il vous plait.
Qu'est-ce que Vous penzes par la eller noget i den retning.
Ellers siger du bare: Je ne comprend pas eller Vous Parlez un peu trop vide.
Svar #2
28. maj 2006 af Astridtm (Slettet)
jeg plejer bare at sige encore une fois, s'il vous plait, når der er noget jeg gerne vil ha gentaget...
Skriv et svar til: Oversættelse af nyttige sætninger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
