Kemi

afstemning

29. maj 2006 af gittemaja (Slettet)
hvem kan afstemme dette?

NaHCO3 --> Na2= + H2O + CO2

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. maj 2006 af dnadan (Slettet)

prøv at komme med dit bud... så skal jeg nok hjælpe...

Brugbart svar (0)

Svar #2
29. maj 2006 af KemiKasper (Slettet)

Er vi enige om at det er reaktionen

NaHCO3 --> Na2CO3 + H2O + CO2

du skal afstemme ?

Svar #3
29. maj 2006 af gittemaja (Slettet)

NaHCO3 --> Na2= + H2O + CO2

jeg er skidedårlig til det!! :(

2NaHCO3 --> 3Na2= + H2O + CO2

Brugbart svar (0)

Svar #4
29. maj 2006 af KemiKasper (Slettet)

hvad mener du med 'Na2=' ???

Svar #5
29. maj 2006 af gittemaja (Slettet)


2NaHCO3 --> Na2= + H2O + 2CO2

Brugbart svar (0)

Svar #6
29. maj 2006 af Doven stræber (Slettet)

#5)

Den reaktion som du omtaler, eksisterer ikke. Men det gør KemiKasper's til gængæld.

Og hvad er 'NA2='?

Skriv et svar til: afstemning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.