Dansk

Længden på et essay

30. maj 2006 af Amalie00 (Slettet)
Jeg var til skr. årprøve i dansk i går. Den tog 4 timer.
Min lærer har fortalt os, at en normal eksamensstil fylder 1000 - 1200 ord. Så har man selvfølgelig også 5 timer til det. Derfor skal en årsprøve-stil fylde 800 - 1000 sider, da den jo kun varer fem timer.

Jeg synes allerede min stil er blevet for lang. Men iflg. ordtællingen fylder den kun 750 ord, dvs. lige knap for lidt. Jeg valgt at skrive essayet, og jeg synes hurtigt et stil i den genre kan komme til at fylde for meget... faktisk var jeg færdig efter 2 timer, men besluttede mig for at tilføje lidt, da jeg kedede mig :)
Så ca. halvvejs i stilen er der en konklusion, som jeg så åbner igen.

Er det bare mig, der synes, at essay ikke burde overskride 800 ord?
Og kan jeg "få slag for det" (karaktermæssigt)?

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. maj 2006 af TheKo (Slettet)

Det er nok bare dig ;)

Ej, det er ret svært at fastsætte en grænse for hvor langt et essay skal være - det kommer jo an på hvor meget der er at skrive om.

Hvis det er godt skrevet og relevant, betyder det ikke noget at du har skrevet 750 ord, selvom det nok ikke er helt nok til et 13-tal...

Svar #2
30. maj 2006 af Amalie00 (Slettet)

Jeg blev bare bekymret. En anden fra min klasse, som havde valgt samme opgave, havde skrevet 5,5 sider, over dobbelt så meget som mig.
De 757 ord er uden citater, og da jeg næppe tror min lærer gider at tælle ordene, så håber jeg hun ikke kommenterer det :)

Skriv et svar til: Længden på et essay

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.