Kemi

Krystalvand

30. maj 2006 af sdj (Slettet)
Jeg skal finde x:

MgSO4*xH2O

Massen af MgSO4*xH2O = 6,64 g

Masse af MgSO4 = 3,20 g

Masse af vand = 3,44 g

n MgSO4 = 0,026 mol

n H2O = 0,19 mol


Hvodan kommer jeg videre ???

Svar #1
30. maj 2006 af sdj (Slettet)

lige meget...har fundet ud af det :)

Svar #2
30. maj 2006 af sdj (Slettet)

Og så alligevel ikke..Får x = 7,35...Skal det rundes ned til 7 ??

Svar #3
30. maj 2006 af sdj (Slettet)

for*

Brugbart svar (0)

Svar #4
30. maj 2006 af Kim Svenningsen (Slettet)

Du skal dividere.
x = 0,19:0,026.
Resultatet er ikke nydeligt "bingo", men hvis dine tal ellers er rigtige, så er det dit endelige svar.

Svar #5
30. maj 2006 af sdj (Slettet)

Vil det så sige at 7,35 er resultatet ?

Brugbart svar (0)

Svar #6
01. april 2009 af bolani (Slettet)

nej fejlkilder kan have spillet ind


Skriv et svar til: Krystalvand

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.