Kemi
kolorimetrisk titrering....
01. juni 2006 af
Jelly (Slettet)
Jeg lavede en kolorimetrisk titrering af et ukendt stof og kom frem til følgende oplysninger:
0,117M af KOH i ethanol.
massen af stof A = 0,7898g
ækv.punkt = 23mL
Hvad kan man gør med disse informationer?
Håber nogen kan hjælpe mig...
På forhånd tak!
0,117M af KOH i ethanol.
massen af stof A = 0,7898g
ækv.punkt = 23mL
Hvad kan man gør med disse informationer?
Håber nogen kan hjælpe mig...
På forhånd tak!
Skriv et svar til: kolorimetrisk titrering....
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
