Kemi
pKs = pH ?
03. juni 2006 af
Jelly (Slettet)
Er der nogen kloge hoveder der kan hjælpe mig...
Er pKs = pH ved andet ækvivalenspunkt?
Eller gælder det kun ved første ækvivalenspunkt?
På forhånd tak!
Er pKs = pH ved andet ækvivalenspunkt?
Eller gælder det kun ved første ækvivalenspunkt?
På forhånd tak!
Skriv et svar til: pKs = pH ?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
