Fysik
Fysik Opg Hjælp - Haster!!!
20. januar 2004 af
Duc_de_monde (Slettet)
Opgaven siger:
En UV-lampe udsender fotoner, hvis energier ligger i intervallet fra 1,80 aJ til 2,00 aJ.
a: alto = 10^-18
Beregn den største og mindste bølgelængde af de udsendte fotoner.
Hvordan, kan nogen blot angive mig formel for hele udtrykket er jeg meget glad.
Haster da opgaven skal være løst og afleveres imorgen.
En UV-lampe udsender fotoner, hvis energier ligger i intervallet fra 1,80 aJ til 2,00 aJ.
a: alto = 10^-18
Beregn den største og mindste bølgelængde af de udsendte fotoner.
Hvordan, kan nogen blot angive mig formel for hele udtrykket er jeg meget glad.
Haster da opgaven skal være løst og afleveres imorgen.
Svar #1
20. januar 2004 af Mads (Slettet)
Du kan bruge
E= h*f
c= lambda * f
Hvis du ikke vidste det, så er der faktisk her på siden et link til en online formelsamling. Du finder den ved at klikke på "services" til venstre.
Håber det hjælper
Mads
E= h*f
c= lambda * f
Hvis du ikke vidste det, så er der faktisk her på siden et link til en online formelsamling. Du finder den ved at klikke på "services" til venstre.
Håber det hjælper
Mads
Skriv et svar til: Fysik Opg Hjælp - Haster!!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
