Fysik

ohms lov

12. juni 2006 af Hajdar (Slettet)
hvordan lyder ohms lov

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. juni 2006 af Mitton (Slettet)

U=R*I hvis det er den første.

E = Ri*I+Ry*I hvis det er den anden.

Svar #2
12. juni 2006 af Hajdar (Slettet)

står det for spændingsforskelen= modstand * strømstyrke

Brugbart svar (0)

Svar #3
12. juni 2006 af Einstein_15 (Slettet)

du har vist ikke hørt efter, Harun...:)

Good luck tommorow

Svar #4
12. juni 2006 af Hajdar (Slettet)

er det rigtigt det jeg har skrevet

Brugbart svar (0)

Svar #5
12. juni 2006 af Mitton (Slettet)

Ja den er god nok #2(4)

Skriv et svar til: ohms lov

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.