Kemi
Idealgasloven...
12. juni 2006 af
Bjarkee (Slettet)
Hej,
1) Afstem reaktionen:
NO + O_2 -----> NO_2
Efter afstemning:
2NO + O_2 -----> 2NO_2
2) Hvad hedder stofferne i reaktionsligningen (ovenover)?
N=Nitrogen
O_2=Nitrat
NO_2=Nitrogenoxid
3) Hvor mange mol NO_2 er der dannet når du har opsamlet 1 liter NO_2 ved 1 bar og 25 grader?
Håber i gider kigge de 2 første igennem og hjælpe mig med den sidste opgave, den er jeg nemlig helt på herrens mark med...
Bjarkee
1) Afstem reaktionen:
NO + O_2 -----> NO_2
Efter afstemning:
2NO + O_2 -----> 2NO_2
2) Hvad hedder stofferne i reaktionsligningen (ovenover)?
N=Nitrogen
O_2=Nitrat
NO_2=Nitrogenoxid
3) Hvor mange mol NO_2 er der dannet når du har opsamlet 1 liter NO_2 ved 1 bar og 25 grader?
Håber i gider kigge de 2 første igennem og hjælpe mig med den sidste opgave, den er jeg nemlig helt på herrens mark med...
Bjarkee
Svar #1
12. juni 2006 af Herter (Slettet)
O_2 er da ikke nitrat?? det er jo oxygen
Nu husker jeg ikke idealgasloven udenad, men du kender P, V, R, og T.. så isoler n og du har resultatet :)
Nu husker jeg ikke idealgasloven udenad, men du kender P, V, R, og T.. så isoler n og du har resultatet :)
Svar #2
12. juni 2006 af Bjarkee (Slettet)
heheh, det var da godt nok en bommert jeg lavede hva...heheh
Okai, tusind tak tak for hjælpen...
Okai, tusind tak tak for hjælpen...
Skriv et svar til: Idealgasloven...
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
