Matematik
Fysik - konduktans
25. januar 2004 af
Maria17 (Slettet)
hvad er konduktans/ledningsevne?
Hvis glødetråden i en elektrisk pære, der tilsluttes 200 V, gennemløbes af en elektrisk strøm på 0,20 A, hvad er så konduktansen?
Mvh. Maria
Hvis glødetråden i en elektrisk pære, der tilsluttes 200 V, gennemløbes af en elektrisk strøm på 0,20 A, hvad er så konduktansen?
Mvh. Maria
Svar #1
26. januar 2004 af sigmund (Slettet)
Konduktans er den reciprokke værdien af resistans. Dvs. at hvis du har resistansen R, er konduktansen G=1/R. I dit tilfælde finder du først resistansen R=U/I, og siden konduktansen G=1/R. Eller du finder konduktansen direkte med G=I/U.
Hvad konduktans, fysisk set er, har jeg ingen anelse om. Det må du spørge din fysiklærer om.
Hvad konduktans, fysisk set er, har jeg ingen anelse om. Det må du spørge din fysiklærer om.
Skriv et svar til: Fysik - konduktans
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
