Fysik

Fysik - Konduktans m.m.

25. januar 2004 af Maria17 (Slettet)

Glødetråden i en elektrisk pære, der tilsluttes 200 V, gennemløbes af en elektrisk strøm på 0,20 A.

a) Hvad er konduktansen? (denne opgave har jeg fået til 1 mS. Er det rigtigt?)

b) Hvor stor er den omtrentlige strømstyrke, når spændingen er 220 V?

Er der nogen der kan hjælpe mig med opgave b?

På forhånd tak

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. januar 2004 af kleif

R=U/I
R=200V/0,20A
R=1000ohm

R må være den samme, så:

I=U/R
I=220V/1000ohm
I=0,22A



Skriv et svar til: Fysik - Konduktans m.m.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.