Matematik
differentialregning
19. juni 2006 af
ka140287 (Slettet)
hej
jeg har et problem med at se hvad der sker mellem følgende to trin:
f(x)*g(x)-f(xo)*g(x)+f(xo)*g(x)-f(xo)*g(xo)/x-xo
<=>
(f(x)-f(xo))*g(x)+f(xo)*(g(x)-g(xo))/x-xo
Nogen der kan hjælpe??
jeg har et problem med at se hvad der sker mellem følgende to trin:
f(x)*g(x)-f(xo)*g(x)+f(xo)*g(x)-f(xo)*g(xo)/x-xo
<=>
(f(x)-f(xo))*g(x)+f(xo)*(g(x)-g(xo))/x-xo
Nogen der kan hjælpe??
Svar #1
19. juni 2006 af ibibib (Slettet)
Du sætter g(x) udenfor en parentes i de to første led:
f(x)*g(x)-f(xo)*g(x) = (f(x)-f(xo))*g(x)
Og du sætter f(xo) udenfor en parentes i de to sidste led:
f(xo)*g(x)-f(xo)*g(xo) = f(xo)*(g(x)-g(xo).
f(x)*g(x)-f(xo)*g(x) = (f(x)-f(xo))*g(x)
Og du sætter f(xo) udenfor en parentes i de to sidste led:
f(xo)*g(x)-f(xo)*g(xo) = f(xo)*(g(x)-g(xo).
Skriv et svar til: differentialregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
