Matematik
procentvis afvgelse - formel?
02. august 2006 af
bio.stud (Slettet)
Jeg sidder og skal bruge formlen for procentvis afvifgelse, og jeg kan simpelthen ikke huske den.
- Nogen der kan hjælpe?
- Nogen der kan hjælpe?
Svar #1
02. august 2006 af Sansnom (Slettet)
Mener du
(Efter-Før)/Før -1 ?
Eks:
Før = 100 kr.
Efter = 130 kr.
(Efter-Før)/Før-1 = 0,30 = 30%
Det er godt nok, hvad jeg ville kalde procentvis ændring, men jeg ved ikke, hvad du ellers kan mene med procentvis afvigelse.
(Efter-Før)/Før -1 ?
Eks:
Før = 100 kr.
Efter = 130 kr.
(Efter-Før)/Før-1 = 0,30 = 30%
Det er godt nok, hvad jeg ville kalde procentvis ændring, men jeg ved ikke, hvad du ellers kan mene med procentvis afvigelse.
Svar #2
02. august 2006 af Sansnom (Slettet)
Hmm, det gik vist lidt for stærkt for mig i #1, sorry
Enten "Efter/FØR -1" eller "(Efter-Før)/Før"
De to udtryk er ens.
Eks:
Før = 100 kr og Efter = 130 kr.
Efter/Før -1 = 0,3 = 30% eller
(Efter-Før)/Før = 0,3 = 30%
Enten "Efter/FØR -1" eller "(Efter-Før)/Før"
De to udtryk er ens.
Eks:
Før = 100 kr og Efter = 130 kr.
Efter/Før -1 = 0,3 = 30% eller
(Efter-Før)/Før = 0,3 = 30%
Svar #3
02. august 2006 af bio.stud (Slettet)
ja, det var bare den :)
tusind tak.. Jeg er altid så dårlig til at huske formler i hovedet :)
tusind tak.. Jeg er altid så dårlig til at huske formler i hovedet :)
Skriv et svar til: procentvis afvgelse - formel?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
