Matematik
skæring med Y-aksen Hjælp...
04. august 2006 af
blaker (Slettet)
Jeg har lige et problem, hvordan finder jeg skæring med y-aksen for vektorfunktionen
x=t^2-4
y=t^3-3t+3
Håber der er nogen der kan hjælpe..
Christian
x=t^2-4
y=t^3-3t+3
Håber der er nogen der kan hjælpe..
Christian
Skriv et svar til: skæring med Y-aksen Hjælp...
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
