Matematik
Reducering 1g. stof
04. februar 2004 af
klaus123 (Slettet)
Reducer :
2a(a-b)+(a+b)^2-(a+b)(a-b) = ?
På forhånd tak !
2a(a-b)+(a+b)^2-(a+b)(a-b) = ?
På forhånd tak !
Svar #2
04. februar 2004 af Kasper (Slettet)
du skal bare bruge kvadratsætningerne..
(a+b)^2 = a^2+b^2+2ab
(a-b)^2 = a^2+b^2-2ab
(a+b)(a-b)=a^2-b^2
(a+b)^2 = a^2+b^2+2ab
(a-b)^2 = a^2+b^2-2ab
(a+b)(a-b)=a^2-b^2
Skriv et svar til: Reducering 1g. stof
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
