Matematik
Integral regning !
25. august 2006 af
kristinaxx (Slettet)
Hej .. Har nogle problem med denne integral opgave:
En funktion er bestemt ved:
f(x) = 1 - 2cosx , x E ]-pi;pi[
Bestem de to stamfunktioner til f, hvis grafer har første aksen(y=0) som tangent..
Kan lave ligende opgaver, men denne driller mig meget! Håber nogle kan hjælpe hurtigst muligt :)
En funktion er bestemt ved:
f(x) = 1 - 2cosx , x E ]-pi;pi[
Bestem de to stamfunktioner til f, hvis grafer har første aksen(y=0) som tangent..
Kan lave ligende opgaver, men denne driller mig meget! Håber nogle kan hjælpe hurtigst muligt :)
Svar #1
25. august 2006 af ibibib (Slettet)
Hvis y=0 er en tangent til grafen for F, så er f(x)=0. Du kan bestemme x0 ved at løse ligningen 1-2cosx = 0.
Svar #2
25. august 2006 af kristinaxx (Slettet)
Så langt er jeg også nået, men derfra kan jeg ikke komme videre.. rettere sagt, kan ikke løse den ligning!
Skriv et svar til: Integral regning !
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
