Matematik
Bestemelse vha. Integralerne
29. august 2006 af
civic18 (Slettet)
Heysan..
her er et par opg som jeg har lavet, men ved ikke om de er rigtig da vi lig er begyndte med det :S
S(det s tegen) x*sin(x^2+1)dx
Facit =1/2*cos(x^2+19)
S(det s tegen)(x+1)*4^x dx
Facit =4x/ln4 * x+1- S(det s tegen) 4x/ln4*1*dx
Nogen der kan sige mig om de er rigtig eller falsk..?
her er et par opg som jeg har lavet, men ved ikke om de er rigtig da vi lig er begyndte med det :S
S(det s tegen) x*sin(x^2+1)dx
Facit =1/2*cos(x^2+19)
S(det s tegen)(x+1)*4^x dx
Facit =4x/ln4 * x+1- S(det s tegen) 4x/ln4*1*dx
Nogen der kan sige mig om de er rigtig eller falsk..?
Skriv et svar til: Bestemelse vha. Integralerne
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
