Matematik

Omregning

02. september 2006 af Xpeak (Slettet)
Hejsa

Hvad er 12,7 mm3 i m3 ??

Hvordan gør man?

Hilsen Xpeak

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. september 2006 af sigmund (Slettet)

1 mm er 1/1000 m. 1 mm³ er således (1/1000)³ m³, dvs. 1/1000000 m³.

Brugbart svar (0)

Svar #2
02. september 2006 af fixer (Slettet)

#1
Der mangler vist nogle nuller i dit slutresultat. Tre for at være mere præcis :-)

Brugbart svar (0)

Svar #3
02. september 2006 af sigmund (Slettet)

#2
Ja, selvfølgelig, der skal jo være ni nuller, og ikke seks, som skrevet i #1.

Svar #4
02. september 2006 af Xpeak (Slettet)

Vil det sige at 12,7 mm3 er =

0,000000012,7 m3

???

Brugbart svar (0)

Svar #5
02. september 2006 af sigmund (Slettet)

#4
Præcis! Resultatet er 0.0000000127 m³.

Svar #6
02. september 2006 af Xpeak (Slettet)

he he... Det var jo ikke det jeg skrev :D

Svar #7
02. september 2006 af Xpeak (Slettet)

Men hvordan gør men at så hvis man skal skrive det som mellem regning?

12,7 mm3 > 12,7 / 1000000000 = 0.0000000127 m³

????

Brugbart svar (0)

Svar #8
02. september 2006 af sigmund (Slettet)

#7,

Du kan skrive det som følger:

12.7 mm³ => 12.7 mm³ * 1/1000000000 m³/mm³ = 12.7/1000000000 m³.

Brugbart svar (0)

Svar #9
02. september 2006 af fixer (Slettet)

Dog bør implikationen => erstattes med lighedstegn =.

Brugbart svar (0)

Svar #10
02. september 2006 af sigmund (Slettet)

#9,

Kender du nogen god bog (på universitetsniveau), der omtaler brugen af lighedstegn, implikationer o.l.?

Brugbart svar (0)

Svar #11
02. september 2006 af fixer (Slettet)

Ikke en jeg lige kan ryste ud af ærmet, men enhver introduktionsbog i logik bør være dækkende. Hvis kurset stadig eksisterer, så ville jeg prøve at se hvilken lærebog kurset "Grundlæggende matematik for dataloger" anvender.

Skriv et svar til: Omregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.