Engelsk
Lille oversættelse
02. september 2006 af
Hilano (Slettet)
Hej,
Er der nogen, der gider hjælpe mig med følgende lille stykke. Er ikke sikker på, om det er rigtigt...
"I årene 1820-1932 udvandrede mere end 300.000 danskere til Amerika. Der kunne være mange grunde til, at unge mennesker følte sig fristede til at forlade deres land. Men de måtte træffe en svær beslutning. De skulle sige farvel til deres familier, som de måske aldrig så igen, og de skulle være indstillede på en lang sørejse til New York og en usikker fremtid i et ukendt land, hvor de ikke kendte sproget."
"In the years 1820-1932 more than 300.000 Danes emigrated to America. There could be many reasons as to why young people felt tempted to leave their country. But they were to make a difficult decision. They were to leave their families, those they might never see again, and they were to be set up for a long journey to New York and an insecure future in an unknown country, in which they did not know the language."
På forhånd tak :)
Er der nogen, der gider hjælpe mig med følgende lille stykke. Er ikke sikker på, om det er rigtigt...
"I årene 1820-1932 udvandrede mere end 300.000 danskere til Amerika. Der kunne være mange grunde til, at unge mennesker følte sig fristede til at forlade deres land. Men de måtte træffe en svær beslutning. De skulle sige farvel til deres familier, som de måske aldrig så igen, og de skulle være indstillede på en lang sørejse til New York og en usikker fremtid i et ukendt land, hvor de ikke kendte sproget."
"In the years 1820-1932 more than 300.000 Danes emigrated to America. There could be many reasons as to why young people felt tempted to leave their country. But they were to make a difficult decision. They were to leave their families, those they might never see again, and they were to be set up for a long journey to New York and an insecure future in an unknown country, in which they did not know the language."
På forhånd tak :)
Svar #2
03. september 2006 af Santi (Slettet)
Har kigget lidt på det:
"In the years 1820-1932 more than 300.000 Danes emigrated to America. The reasons why young people felt tempted to leave their country could be several. But they were to make a difficult decision. They were to leave their families, which they might never see again, and they were to be prepared for a long journey to New York and an insecure future in an unknown country, in which they did not speak/know the language."
MVH
SANTI
"In the years 1820-1932 more than 300.000 Danes emigrated to America. The reasons why young people felt tempted to leave their country could be several. But they were to make a difficult decision. They were to leave their families, which they might never see again, and they were to be prepared for a long journey to New York and an insecure future in an unknown country, in which they did not speak/know the language."
MVH
SANTI
Svar #3
03. september 2006 af Fingersen (Slettet)
Her er mit forslag:
In the years 1820-1932(,) more than 300.000 Danes emigrated to America.
The reasons why young people felt tempted to leave their country could be several.
/But/(However,) they /were/(had) to make a difficult decision.
They /were/(had) to leave their families, wh/ich/(om) they might never see again, and they /were/(had) to be prepared for a long journey to New York and an insecure future in an unknown country/, in which/(where) they did not know the language."
/.../ = slettes
(...) = indsættes
MVH
Fingersen
In the years 1820-1932(,) more than 300.000 Danes emigrated to America.
The reasons why young people felt tempted to leave their country could be several.
/But/(However,) they /were/(had) to make a difficult decision.
They /were/(had) to leave their families, wh/ich/(om) they might never see again, and they /were/(had) to be prepared for a long journey to New York and an insecure future in an unknown country/, in which/(where) they did not know the language."
/.../ = slettes
(...) = indsættes
MVH
Fingersen
Skriv et svar til: Lille oversættelse
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
