Matematik
Ligning
02. september 2006 af
Leah (Slettet)
Nogen som kan hjælpe mig med denne ligning?
Isolér den positive størrelse n af ligningen
f = R x Z^2 x C x (1/n^2 - 1/n1^2)
På forhånd mange tak! (:
Isolér den positive størrelse n af ligningen
f = R x Z^2 x C x (1/n^2 - 1/n1^2)
På forhånd mange tak! (:
Svar #1
02. september 2006 af Waterhouse (Slettet)
Hmm, prøv selv at gøre et forsøg først. Et hint er at starte med at få parantesen til at stå alene på højre side.
Svar #3
03. september 2006 af Waterhouse (Slettet)
Ja, så får vi
f/(R x Z^2 x C) = 1/n^2 - 1/n1^2
(hvor jeg går ud fra at n1 er n med index 1).
Nu kan du prøve at trække 1/n^2 fra på begge sider af lighedstegnet, gange med -1, og så opløfte i minus første, så er vi ved at være der.
f/(R x Z^2 x C) = 1/n^2 - 1/n1^2
(hvor jeg går ud fra at n1 er n med index 1).
Nu kan du prøve at trække 1/n^2 fra på begge sider af lighedstegnet, gange med -1, og så opløfte i minus første, så er vi ved at være der.
Svar #4
03. september 2006 af Waterhouse (Slettet)
hov, om igen:
"Ja, så får vi
f/(R x Z^2 x C) = 1/n^2 - 1/n1^2
(hvor jeg går ud fra at n1 er n med index 1).
Nu kan du prøve at lægge 1/n1^2 til på begge sider af lighedstegnet og så opløfte i minus første, så er vi ved at være der."
"Ja, så får vi
f/(R x Z^2 x C) = 1/n^2 - 1/n1^2
(hvor jeg går ud fra at n1 er n med index 1).
Nu kan du prøve at lægge 1/n1^2 til på begge sider af lighedstegnet og så opløfte i minus første, så er vi ved at være der."
Skriv et svar til: Ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
