Matematik
vektore
03. september 2006 af
trudifrudi (Slettet)
Et parallelogram ABCD er bestemt ved
Ab=(3,9) AD=(4,2) D=(8,5)
a) Bestem gradtallet for hver af vinklerne
På diagonalen AC ligger et punkt E således at
længde AE = 3/5 længde AC
b) Bestem koordinatsættet til E
Ab=(3,9) AD=(4,2) D=(8,5)
a) Bestem gradtallet for hver af vinklerne
På diagonalen AC ligger et punkt E således at
længde AE = 3/5 længde AC
b) Bestem koordinatsættet til E
Svar #2
03. september 2006 af wwwhej (Slettet)
er ikke rigtig kommet igang endnu..ved ikke hvordan jeg skal starte
Skriv et svar til: vektore
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
