Matematik
Graf
05. september 2006 af
sølvskål (Slettet)
Tegn graferne for f(x)=3*x^(2/5) og g(x)=2*x^0,65 i samme koordinatsystem.
løs ligningen f(x) = g(x) og uligheden f(x)
Løsligningen : f(x) - g(x) = 0,05
For det første. Kan det passe at jeg allerførst bare skal sætte nogle tal ind på x's plads, og så tegne dem ind? Der bliver jo en masse kommatal så?
løs ligningen f(x) = g(x) og uligheden f(x)
Løsligningen : f(x) - g(x) = 0,05
For det første. Kan det passe at jeg allerførst bare skal sætte nogle tal ind på x's plads, og så tegne dem ind? Der bliver jo en masse kommatal så?
Svar #2
05. september 2006 af SirBille (Slettet)
Skal du lave den på computer vil jeg anbefale Graph.. I hånden? kedeligt..
Svar #3
05. september 2006 af sølvskål (Slettet)
I hånden laver jeg den. Det er en aflevering, og er ikke så god til det med computer. Okay. Men når jeg så har tegnet dem ind, hvordan gør jeg så i næste opgave ?
Skriv et svar til: Graf
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
