Matematik
Ligning
05. september 2006 af
Am0k (Slettet)
Godaften.
Nogle der kan isolere a ? Gerne med mellemregninger.
a(3-2)^2-1=0
Nogle der kan isolere a ? Gerne med mellemregninger.
a(3-2)^2-1=0
Svar #1
05. september 2006 af -Zeta- (Slettet)
#0:
Prøv selv først. Så retter vi dig, hvis det er forkert.
Prøv selv først. Så retter vi dig, hvis det er forkert.
Svar #3
05. september 2006 af -Zeta- (Slettet)
a(3-2)^2-1=0
a*1^2-1=0
a*1^2=1
a=1/1^2
a=1/1
a=1
Pædagorisk "reduceret". Mange af mellemregningerne er ikke nødvendige.
a*1^2-1=0
a*1^2=1
a=1/1^2
a=1/1
a=1
Pædagorisk "reduceret". Mange af mellemregningerne er ikke nødvendige.
Skriv et svar til: Ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
