Matematik
Optimering (fejl i foregående)
09. februar 2004 af
Ann-Britt (Slettet)
Jeg har en opgave der lyder:
Med hvilke mål skal en cylinderformet blikdåse laves når den skal indeholde 400 ml og have mindst mulig overflade (2 decimaler)
Dåsen skal have både bund og låg
Jeg ved at:
V=400 ml
V= pi*r(i 2.)*h
O= 2*pi*r*h
A (cirkel) = pi*r(i 2.)
Radius r = x
Højde y = y
pi*r(i. 2.)*h = 400
Men hvad gør jeg nu?? Det er lidt uoverskueligt
Med hvilke mål skal en cylinderformet blikdåse laves når den skal indeholde 400 ml og have mindst mulig overflade (2 decimaler)
Dåsen skal have både bund og låg
Jeg ved at:
V=400 ml
V= pi*r(i 2.)*h
O= 2*pi*r*h
A (cirkel) = pi*r(i 2.)
Radius r = x
Højde y = y
pi*r(i. 2.)*h = 400
Men hvad gør jeg nu?? Det er lidt uoverskueligt
Skriv et svar til: Optimering (fejl i foregående)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
