Kemi

pKs om til Ks

06. september 2006 af PreXus (Slettet)
Jeg ved at pKs= -logKs

Hvordan finder man så Ks hvis man har pKs.
Ja altså kan godt være det er lige til, men er en nød når jeg skal lave om på en formel

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. september 2006 af HorseRider (Slettet)

Ks = e^(-pKs * ln(10))

Brugbart svar (0)

Svar #2
06. september 2006 af mathon

eller
ks=10^(-pks).......[=e^(-pKs * ln(10))]

Skriv et svar til: pKs om til Ks

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.