Matematik
Ligning
08. september 2006 af
divadua (Slettet)
Er der nogen der kan løse denne opgave?
k = lille nedsunket k
Linjen lk med ligningen kx-3y=10 er parallel med linjen m: y=2x+4. Beregn k
k = lille nedsunket k
Linjen lk med ligningen kx-3y=10 er parallel med linjen m: y=2x+4. Beregn k
Svar #1
08. september 2006 af eightx2 (Slettet)
For to linjer på formen y=ax+b og y=cx+d ved du, at hvis a=c er de to linjer parallelle.
Kan dette hjælpe dig igang?
Kan dette hjælpe dig igang?
Skriv et svar til: Ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
