Matematik
Hjælp efterspørgsels og udbudskurve
10. september 2006 af
signe86 (Slettet)
Jeg er ved at lave en opgave hvor jeg skal indtegne efterspørgsels og udbudskurven i et pris-mændge diagram udfra denne ligning:
E=50.000 -2.000P og
U=4.000P-40.000
Hvordan får jeg løst denne ligning så jeg kan indtegne det i diagrammet...
kan ikke lige få hul på denne opgave håber nogen kan hjælpe....
E=50.000 -2.000P og
U=4.000P-40.000
Hvordan får jeg løst denne ligning så jeg kan indtegne det i diagrammet...
kan ikke lige få hul på denne opgave håber nogen kan hjælpe....
Svar #1
10. september 2006 af ibibib (Slettet)
Du skal ikke løse nogen ligning. Du skal tegne de to linjer.
Svar #2
10. september 2006 af signe86 (Slettet)
ok men udfra et eks. skal je bruge flere tal/punkter for at indtegne linjerne...
Svar #3
10. september 2006 af ibibib (Slettet)
Der er to måder at tegne en linje:
1) Benyt din viden om tallene a og b i ligningen y=ax+b.
2) Indsæt to værdier for p og udregn den tilhørende værdi for E. Det giver to punkter på den rette linje.
1) Benyt din viden om tallene a og b i ligningen y=ax+b.
2) Indsæt to værdier for p og udregn den tilhørende værdi for E. Det giver to punkter på den rette linje.
Skriv et svar til: Hjælp efterspørgsels og udbudskurve
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
