Matematik
Keglestubs udregning
10. september 2006 af
Leah (Slettet)
Hey,
Jeg har fået en model af en keglestub (uden mål) og formlen for udregningen af keglestubbens volume
Derefter er to a opgaverne opstilt
a)Udtryk volumenet i højden og radius i topfladen
b) Udtryk radius i topfladen ved volumenet og højden.
Hvad i alverden går det ud på ?
Jeg har fået en model af en keglestub (uden mål) og formlen for udregningen af keglestubbens volume
Derefter er to a opgaverne opstilt
a)Udtryk volumenet i højden og radius i topfladen
b) Udtryk radius i topfladen ved volumenet og højden.
Hvad i alverden går det ud på ?
Svar #1
10. september 2006 af Sansnom (Slettet)
Det lyder meget som en opgave, hvor du skal isolere en ubekendt.
Eks: Arealet af en trekant er T=½h*g. Udtryk højden ved arealet og grundlinien. Svaret er så h=2T/g.
Eks: Arealet af en trekant er T=½h*g. Udtryk højden ved arealet og grundlinien. Svaret er så h=2T/g.
Svar #2
10. september 2006 af Leah (Slettet)
Nåå.. dvs. at i a) skal man kunne bruge formlen hvor man kan regne h ud?
Skriv et svar til: Keglestubs udregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
