Kemi
Hjælp!
11. september 2006 af
p-forever (Slettet)
Heyza.
Jeg har tegnet en standardkurve, som jeg var blevet bedt om i en forrig opgave. Men nu skal jeg finde ekstinktionskoefficient på 440nm.
Jeg har så fundet hældningen på min rette linje. ;
(Y2-Y1) / (X2-X1)
(0.71-0.188) / (8.00-2.00)
Men altså skal jeg regne hele 8.00*10^-4 og 2,00*10^-4 ud eller skal jeg efterlade det som foroven.
Jeg regner det ud som foroven og får det til: 0,087
Så skal jeg bruge formlen:
k = A/(C*l) for at finde ekst.koeff
Jeg ved ikke, hvad ekst.koeff er og jeg ved, at opløsningen måles i en kuvette, der er 1,00cm bred indvendig. Og 10^-4 er C
Så den ser så sådan ud:
k= A/(10^-4*1,00cm)
Desværre stopper det her, og jeg kan ikke komme videre.
Kan I hjælpe mig?
Ps. kurven er målt på 10^-4 (C)på x-aksen og A (absorbans op ad y-aksen)
Mange tak
Jeg har tegnet en standardkurve, som jeg var blevet bedt om i en forrig opgave. Men nu skal jeg finde ekstinktionskoefficient på 440nm.
Jeg har så fundet hældningen på min rette linje. ;
(Y2-Y1) / (X2-X1)
(0.71-0.188) / (8.00-2.00)
Men altså skal jeg regne hele 8.00*10^-4 og 2,00*10^-4 ud eller skal jeg efterlade det som foroven.
Jeg regner det ud som foroven og får det til: 0,087
Så skal jeg bruge formlen:
k = A/(C*l) for at finde ekst.koeff
Jeg ved ikke, hvad ekst.koeff er og jeg ved, at opløsningen måles i en kuvette, der er 1,00cm bred indvendig. Og 10^-4 er C
Så den ser så sådan ud:
k= A/(10^-4*1,00cm)
Desværre stopper det her, og jeg kan ikke komme videre.
Kan I hjælpe mig?
Ps. kurven er målt på 10^-4 (C)på x-aksen og A (absorbans op ad y-aksen)
Mange tak
Skriv et svar til: Hjælp!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
