Matematik
Bestem c?
13. september 2006 af
faceless2 (Slettet)
Man har en parabel med ligningen
y=-x^2-3x+c
Og en linje med ligningen
y=x-3
Hvordan bestemmer man så c, så linje og parabel har et skæringspunkt???
Er det noget med at sætte dem overfor hinanden eller? Kan ikke få det til at passe..
y=-x^2-3x+c
Og en linje med ligningen
y=x-3
Hvordan bestemmer man så c, så linje og parabel har et skæringspunkt???
Er det noget med at sætte dem overfor hinanden eller? Kan ikke få det til at passe..
Svar #1
13. september 2006 af eightx2 (Slettet)
Se https://www.studieportalen.dk/forum/viewtopic.php?t=252996
Skriv et svar til: Bestem c?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
