Matematik
hvordan f(x)?
13. september 2006 af
lith (Slettet)
er der nogen der kan hjælpe med denne opg.
tabellen viser nogle funktionsværdier for funktionerne f, g og h
x f(x) g(x) h(x)
----------------------
0 4 2 0
1 9 8 6
2 20 14 20
3 37 20 48
4 60 26 96
5 82 32 170
det oplyses at g(x)=f'(x) og f(x)=h'(x)
bestem tallet:
3
S f(x) dx
1
Hvordan finder man f(x) ?
tabellen viser nogle funktionsværdier for funktionerne f, g og h
x f(x) g(x) h(x)
----------------------
0 4 2 0
1 9 8 6
2 20 14 20
3 37 20 48
4 60 26 96
5 82 32 170
det oplyses at g(x)=f'(x) og f(x)=h'(x)
bestem tallet:
3
S f(x) dx
1
Hvordan finder man f(x) ?
Svar #1
13. september 2006 af eightx2 (Slettet)
Hvis du ved, at f(x)=h'(x) må h(x) være stamfunktion til f(x).
Skriv et svar til: hvordan f(x)?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
