Debat
11 september
Svar #2
13. september 2006 af Artemis (Slettet)
Svar #3
13. september 2006 af eksamenshaj (Slettet)
Tænk på den nye rapport, der er dukket frem, som en af deres senatorer fremlagde, om at USAs grundlag for krigen i Irak var bevidst vildledende. De eneste der har fået noget ud af den nye verdensorden er de eksteme fløje; Israel og de fundamentalistiske muslimer/kristne. Der er mange penge i krig og politik. Maersk har fået rettighederne til en havn i Irak. USA vil da have olien. Våbenidustrien tjener på det. Når befolkningen er angst, kan magthaverne gøre hvad der passer dem. (Bogen 1984 er blevet virkelighed.)
USA har begået uhyrligheder siden de skabte sig. De opfører sig som en forvokset teenager, der konstant skal markere sig pga manglende selvsikkerhed, fordi de ingen kulturarv har.
Svar #4
13. september 2006 af -Zeta- (Slettet)
Flyet var for det første meget længere end 24 meter. Og desuden kunne man vel godt tænke sig til, at flyet trængte længere ind, end det der nødvendigvis var dens længde? :-)
Svar #6
13. september 2006 af La Gioconda (Slettet)
Svar #7
13. september 2006 af Reflektor (Slettet)
Svar #8
13. september 2006 af Failure (Slettet)
USA var hele tiden bagud Sovjet Unionen, og de vidste det, men de var stadig de første på månen... siger de...
Anyway, USA gjorde det (WTC), og hvis man er så naiv til at stole på det lort de siger i medierne, så har man et problem. Menneskets egoisme og ondskab skal ikke undervuderes. Bare fordi vi har det godt, betyder ikke at vi "bare" kan lade de svin gøre hvad de vil med verden (Afganistan, Iraq og snart Iran? (har de nu også Weapons of Mass Destruction?!?!)
Svar #9
13. september 2006 af -Zeta- (Slettet)
Dog fandt nogle soldater i Afghanistan en video, som viste en planlægning af en sådan selvmords-aktion.
Endvidere indrømme Osama i 2004, at han alligevel stod bag angrebet "9/11" i 2001.
Svar #10
13. september 2006 af Peden (Slettet)
Hele argumentationen fra konspirationsteoretikerne, er forfejlet på et fuldstændigt absurd plan. Hvis USA så gerne ville angribe Irak og Afganistan, hvorfor gjorde de det ikke bare uden at slå 3.000 civile ihjel og ødelægge for mange, mange milliarder dollars i det indre New York, samt sætte landet ud i en recession?
Hvis nogen i USA var så fandes gode til at lave det største coverup nogen sinde, vi taler 3.000 mennesker, hvorfor er der så ikke bare en af dem der stod bag der har stået frem, eller solgt sin historie til pressen?
Læs flere, og andre argumenter imod den absurde påstand her: http://www.berlingske.dk/kronikker:aid=790630/
Svar #12
13. september 2006 af SomeOneMore (Slettet)
Angående flyet ved pentagon mistede det jo vingerne inden. Helt ærligt. Det er 5 år siden, og diskussionen lever stadig? Der er også kommet en latterlig kæde-email rundt flere gange med hvordan det hele giver 9/11... Ved et par hurtige klik på internettet var det hurtigt bevist, at der ikke eksistere et fly, med det navn, som er angivet i e-mailen, som kan beregnes til 9/11, men derimod en bus, som ikke har noget med sagen at gøre... bare for at tage et ud af mange eksempler. Husk desuden, at alle personer med samme modstand til regeringen som Michael More, der er en amerikaner forklædt som europæer, eller mere kendt udtryk, ulv i fårklæder. Han sælger hvad han ved mange europæer vil se, som skjult dokumentar, da det i så fald skulle virke mere troværdigt...
Svar #13
13. september 2006 af Reflektor (Slettet)
Når du siger det på den måde har du måske ret. Jeg tror de samme folk står bag følgende... tror du ikke?
http://www.konspiration58.com/
Godt det endelig blvier afsløret!
Svar #14
13. september 2006 af eksamenshaj (Slettet)
"Han sælger hvad han ved mange europæer vil se, som skjult dokumentar, da det i så fald skulle virke mere troværdigt..."
Det er da et postulat, der vil noget.
Svar #15
13. september 2006 af -Zeta- (Slettet)
9/11 = 0,82
phi/2 = 0,82
Dvs:
9/11 = phi/2
phi = 18/11
Og hvem har fødselsdag den 18. November?
MIG!! :-)
Svar #16
13. september 2006 af eksamenshaj (Slettet)
Da de "landede på månen" var lommeregneren så stor som et hus. Come on..
Svar #17
13. september 2006 af Peden (Slettet)
Ja, hvad har det med månelandingen at gøre? Er du ingeniør? Ved du hvor meget regnekraft der skal til at flyve til og fra månen? Ved du hvor meget spild der er i moderne systemer, i forhold til datidens indlejrede? Drop det nu bare. Kineserne lander deroppe om et par år, så skal vi nok få det hele at se, hvis ikke undskyldningen til den tid bliver at det så er kineserne der har plantet det amerikanske flag for at hjælpe dem....
Svar #18
13. september 2006 af Reflektor (Slettet)
Ja - det er sq en bedrift som vi kan være stolte af og beundre. Der blev teknologien virkelig udnyttet til det yderste og man så en masse spin-off.
Jeg forstår ikke de folk, der er villige til at tro på diverse konspirationsteorier blot fordi de er i uoverensstemmelse med de officielle versioner. Og dette på trods af, at de altid selv er meget mere usandsynlige end sandheden.
Måske tror du også på UFO-styrtet i Roswell og hele den sindyge alien cover-up som nogle freaks går op i. Men hvis staten nu påstod at de faktisk VAR i kontakt med aliens og tog politiske beslutninger på baggrund af det, som de påstod var råd og vejledning fra de avancerede fremmede skulle der sq nok også komme konspirationsteorier, der modsagde dette (og sikkert med en betydeligt større tilslutning... hehe).
Indse dog at cover-ups har deres begrænsninger. Frimurerne kan IKKE rejse i tiden, ok?
Svar #19
13. september 2006 af Failure (Slettet)
Et par terrorister ødelægger 2 af de højste og rigeste bygninger i verden (og WTC 7 som åbenbart faldt sammen... ja... for sjov?)
De angriber Pentagon (USAs forsvars bygning).
Mener i virkelig, at USA, verdens stærkeste og mest højtudviklet land, kunne ikke stoppe dem?
Eller var det Bush der stod bag det? Hvad kunne han og hans regering vinde ved at gøre det? Penge? JA.. masser af det! Hvad mere? Jo... olie også, og hvis man læser 1984 vil man finde en helveds masse ting som minder om nutidens virkelighed!
Pga. af WTC kunne de gøre hvad de ville fordi nu havde de et grundlag til det (War on Terror).
America has given a little of their freedom to feel a little save. (Patriot Act)
Lets see how its going to be in a couple of years.
Svar #20
14. september 2006 af SomeOneMore (Slettet)
Fandt den dog gengivet i et forum, her:
http://www.antipsykopat.org/miniBB/index.php?topic=5577.msg17161#msg17161
