Fysik

hjælp til fysik

16. september 2006 af cs (Slettet)
Hej vil høre om der er nogle der kan hjælpe med et spørgsmål hvilken enheder er energi (joule) sammensat af

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. september 2006 af Dominik Hasek (Slettet)

#0:
Joule kan jo skrives på mange måder. Hvad tænker du præcist på?

Brugbart svar (0)

Svar #2
16. september 2006 af Sasha2 (Slettet)

http://en.wikipedia.org/wiki/Joule

Brugbart svar (0)

Svar #3
16. september 2006 af Nyomic (Slettet)

1N*m = 1J

Brugbart svar (0)

Svar #4
16. september 2006 af Nyomic (Slettet)

Sashas link dækker det nok lidt bedre :>

Brugbart svar (0)

Svar #5
16. september 2006 af mathon

1_J = 1_Nm

Du kender Newtons 2. lov F=m*a

kraft = masse* acceleration
eller
N=kg*m/s^2

da J er Nm
er
J=kg*m^2/s^2

Skriv et svar til: hjælp til fysik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.