Matematik
Ligning...
19. september 2006 af
Arsenal (Slettet)
Hej
jeg vil høre om der er nogle der lige
vil hjælpe mig med ligninger der er sat i anden.
Har lavet dem før men husker ikke lige fremgangsmetoden.
her er et eksempel med noget der er sat i anden.
1/x+1 + 1/x(2)-1
(2) sat i anden
kan ikke huske det men håber der er en der lig vil hjælpe
TAK
jeg vil høre om der er nogle der lige
vil hjælpe mig med ligninger der er sat i anden.
Har lavet dem før men husker ikke lige fremgangsmetoden.
her er et eksempel med noget der er sat i anden.
1/x+1 + 1/x(2)-1
(2) sat i anden
kan ikke huske det men håber der er en der lig vil hjælpe
TAK
Svar #1
19. september 2006 af Dominik Hasek (Slettet)
#0:
1) Der er ingen ligning, eftersom der ikke er noget lighedstegn.
2) hvordan skal udtrykket forstår? som 1/x+1 + 1/x²-1?
3) Hvad skal du overhovedet?
1) Der er ingen ligning, eftersom der ikke er noget lighedstegn.
2) hvordan skal udtrykket forstår? som 1/x+1 + 1/x²-1?
3) Hvad skal du overhovedet?
Svar #3
19. september 2006 af Dominik Hasek (Slettet)
#2:
Så har vi, at
1/x + 1 + 1/x² - 1
= 1/x + 1/x²
= 1/x*(1 + 1/x)
Så har vi, at
1/x + 1 + 1/x² - 1
= 1/x + 1/x²
= 1/x*(1 + 1/x)
Svar #4
19. september 2006 af Dominik Hasek (Slettet)
#3:
Det er selvfølgelig forudsat at x != 0, for ellers giver udtrykket slet ikke mening.
Det er selvfølgelig forudsat at x != 0, for ellers giver udtrykket slet ikke mening.
Skriv et svar til: Ligning...
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
