Kemi
hjælp til en kemiopg. max elektroner
22. september 2006 af
cs (Slettet)
Hej vil høre om der er nogle der kan hjælpe med denne opg.
Skal bestemme max elektroner.
når
n=5 , l=4 , ml =-3 til +3, ms +-0,5
Skal bestemme max elektroner.
når
n=5 , l=4 , ml =-3 til +3, ms +-0,5
Skriv et svar til: hjælp til en kemiopg. max elektroner
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
