Matematik

Integration

22. september 2006 af oxidation (Slettet)
Find det bestemte Integrale. Beregn eksakt og med 4 beydende cifre. nogle der kan hjælpe`?


-1
a) S(x^2-7x+1)dx
-3

9
b) S((x^-2)-(x^-3))dx
1

2
c) S((x^2+1)/(x^2))
1

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. september 2006 af Hilano (Slettet)

Du skal i hver opgave sætte alle værdierne af x ind.

Altså i den første skal du sætte x'er ind fra -1 til -3

Brugbart svar (0)

Svar #2
22. september 2006 af Hilano (Slettet)

Hov, glemte lige at sige, at de alle skal pludses til sidst :)

Brugbart svar (0)

Svar #3
22. september 2006 af mathon

S(x^2-7x+1)dx = 1/3x^3-7/2x^2+x, hvoraf

a)
-1
S(x^2-7x+1)dx =
-3

-1
[1/3x^3-7/2x^2+x] = ........
-3

Brugbart svar (0)

Svar #4
22. september 2006 af mathon

i #3
er benyttet:

S k*x^n*dx = k*S x^n*dx =

k*(1/(n+1)*x^(n+1))...... (+ k)

Brugbart svar (0)

Svar #5
22. september 2006 af mathon

b)

9
S(x^(-2)-x^(-3))dx
1

S(x^(-2)-x^(-3))dx=

S x^(-2)dx - S x^(-3)dx......

Brugbart svar (0)

Svar #6
22. september 2006 af mathon

c)

2
S((x^2+1)/(x^2))dx
1

S((x^2+1)/(x^2))dx =

S(x^2/x^2+1/x^2)dx =

S x^2/x^2*dx + S 1/x^2*dx = ......

Skriv et svar til: Integration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.