Matematik

64 i 1/3'ende ?

25. september 2006 af Sannaen (Slettet)
Hvordan regner jeg det ud?
Må gerne bruge lommeregner (har en TI-84+Silver) Men ved dimpelthen ikke hvordan ejg gør

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. september 2006 af filleellif (Slettet)

Altså 64^(1/3). Det er jo det samme som den 3. rod af 64, hvilket er 4.

Svar #2
25. september 2006 af Sannaen (Slettet)

min facitliste siger: 64 i 1/3'ende= den 3. rod af 64= 4 since 4 i tredje= 64 ?

Og... Ja det forstår jeg ikke helt

Brugbart svar (0)

Svar #3
25. september 2006 af filleellif (Slettet)

Ja, den er da også god nok. 64^(1/3)=3.rod af 64=4, da 4^3=64.

Svar #4
25. september 2006 af Sannaen (Slettet)

Nårh ja ! (: Så det sidste er jo bare en forklaring

Brugbart svar (0)

Svar #5
25. september 2006 af filleellif (Slettet)

#4

Præcis

Svar #6
25. september 2006 af Sannaen (Slettet)

LÆKKERT ! (: TAK


Skriv et svar til: 64 i 1/3'ende ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.