Kemi
Isomere
28. september 2006 af
Krælle (Slettet)
Hej..
Har en aflv. for til i morgen og kan ikke finde ud af sidste opg.
Opgaven er følgende:
Forklar hvorfor de to isomere former af ibusprofen fører til et og samme produk C.
Ibusprofen: R-(benzenring)-CHCH3COOH
3 er nedsænket
stof C: R-(benzenring)-C(CH3)=C=O
3 er nedsænket igen
Desuden spørg de også i opgaven noget om isomeriforhold.. Hvad er det??
På forhånd tak..
Mvh. Christina
Har en aflv. for til i morgen og kan ikke finde ud af sidste opg.
Opgaven er følgende:
Forklar hvorfor de to isomere former af ibusprofen fører til et og samme produk C.
Ibusprofen: R-(benzenring)-CHCH3COOH
3 er nedsænket
stof C: R-(benzenring)-C(CH3)=C=O
3 er nedsænket igen
Desuden spørg de også i opgaven noget om isomeriforhold.. Hvad er det??
På forhånd tak..
Mvh. Christina
Svar #1
28. september 2006 af sapiens (Slettet)
En er nok
https://www.studieportalen.dk/forum/viewtopic.php?t=261562
https://www.studieportalen.dk/forum/viewtopic.php?t=261562
Skriv et svar til: Isomere
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
