Matematik
løsning af tredjegradsligning
01. oktober 2006 af
hhx-89 (Slettet)
I en opgave skal jeg vise løsningen af en tredjegradsligning, både den generelle og den specielle..
Hvad mener der?
HJÆLP
Hvad mener der?
HJÆLP
Svar #2
01. oktober 2006 af hhx-89 (Slettet)
"Vis løsningen af en tredjegradsligning både den generelle og specielle type"
Svar #3
01. oktober 2006 af Dominik Hasek (Slettet)
#0:
Jeg har ingen anelse om hvad der menes, men du skal vel bestemme løsningsmængden til ligningen
c_3*x³ + c_2*x² + c_1*x + c_0 = 0
hvor c_i'erne er konstanter.
Jeg har ingen anelse om hvad der menes, men du skal vel bestemme løsningsmængden til ligningen
c_3*x³ + c_2*x² + c_1*x + c_0 = 0
hvor c_i'erne er konstanter.
Svar #4
01. oktober 2006 af Dominik Hasek (Slettet)
#3:
Hovsa; det skulle være
x³ + c_2*x² + c_1*x + c_0 = 0
da man jo bare kan dividere hele ligningen igennem med c_3.
Hovsa; det skulle være
x³ + c_2*x² + c_1*x + c_0 = 0
da man jo bare kan dividere hele ligningen igennem med c_3.
Skriv et svar til: løsning af tredjegradsligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
