Matematik

Ligning

03. oktober 2006 af Skildpadde (Slettet)
Lidt hjælp her til at se om jeg gør det rigtigt!

1-(8-q)=4q+3(3q-6)

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. oktober 2006 af Ronson76 (Slettet)

q=11/12

Svar #2
04. oktober 2006 af Skildpadde (Slettet)

Noget udregning? , hehe

Brugbart svar (0)

Svar #3
04. oktober 2006 af Ronson76 (Slettet)

Okay :)

1-(8-q) = 4q+3(3q+6)

1-8+q = 4q+9q+18

q-7 = 13q+18

11 = 12q

-> q = 11/12

Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.